Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2008 00:05 - Кратък наръчник за типовете мъже в живота ни(или дами канят-аре юрош на бананите)
Автор: onesecond Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1070 Коментари: 0 Гласове:
1



Наскоро гледах един филм, в който една от героините твърдеше че, една жена трябва да се омъжи за мъж, който и е много добър приятел, а сексът идвал по-късно и двата свиквали да се възприемат по този начин в последствие.
Още не съм се замисляла да се женя, въпреки упоритите твърдения на мои познати,че ми е време вече(да се замислям).Въпреки това тази мисъл  ми се видя доста тъпа. Замислих се за мъжете в живота ми.Ето как възприемам нещата:


1.Father figure-или казано на прост български-баща ти. Колкото и безмислени да са ти се стрували съветите му като малка не бива да ги отхвърляш с лека ръка.Дето се казва човека е врял и кипял в тези неща-отношенията с жените, още преди да се превърнеш в блясък в окото му. Ти какво си мислиш, че майка ти му е била първата? Чак сега осъзнавам колко е бил прав, за толкова много неща които ми е казал. Уважавай го, слушай го, и просто го обичай.

2.Брат ти-може да има такива момичета които нямат щзстието да имат брат. Аз имам. Като малки доста се карахме, но на по-късен етап осъзнах колко ценна брънка от живота ми е той. Каквото и да стане-знай че сте една кръв и никой не може да промени това. В най тежките моменти той може да ти е утеха и може да ти предложи такава подкрепа, като никой друг "приятел"

3.Просто приятел-ахаххахха като стигнахме до тук направо мога да падна от смях. Какъв приятел бе момиче, кого заблуждаваш? Среща се доста често някой да изпадне в умопомрачение и да си въобразява.че може да съществува такъв тип връзка.Я стига!!! Рано или късно един от двамата се зарибява. Тогава става сложно. И не ми излизай с номера:"ми аз иамам един приятел, с него много добре се разбираме..." Така ли? Помисли си пак. Знаеш ли какво се върти в неговата глава? А сигурна ли си че когато останеш на сухо ще можеш да устоеиш на изкушението да си легнете за една вечер...ей така,по приятелски. По-добре недей-пак става сложно.
Тук има и друг момент-границата е тънка.Повечето връзки започват така и в това няма нищо лошо. Просто трябва да знаеш какво искаш.
Ако си имаш гадже(мразя тази дума) внимавай с приятелите.

4.Бившия- всеки си има. И защо не говорим за тях като "един приятел", а винаги споменаваме бившото ми гадже" ами нали тярбва да се изтъкнем че ехеее и ние сме се занимавали с мъже, и ние сърца сме разбивали. Само да се сетиш за него и усешаш леко гъделичкане в стомаха.
Тук също има няколко варианта.
а)иска да се съберете. Ти си с друг. Прави всичко по силите си , за да те върне.
Прецени си приоритетите. Не си струва да разваляш връзката си заради тръпката, че някой друг освен настоящия ти прятел си умира за теб.
Ако си свободна можеш да си прецениш по-лекомислено, да запалите старите стрсти и да възродите една любов. Защо не?
б)не иска да те вижда. Или си го отрязала твърде жестоко и се чувства отхвърлен(голямо поражение за един мъж) или сте се разделили след взаимен скандал и доста разправии. Нека си живее живота. Не ти трябват излишни контакти и нерви свързани с тях. Не се опитавй да оправиш нещата, може да не си струва.

5.Готиния колега- един ли е, да го опишеш. Прекарвате толкова време заедно...повече от колкото със семейството си. Разбирате се чудесно, споделяш му неща, които не предполагаш че би му казала. Мислиш си че е много секси . Ако си имаш приятел, с който си в добри отношения,по добре внимавай. Пак си мисля че не си струва да си застрашаваш връзката по -този начин, въпреки че е толкова вълнуващо.
А ако си нямаш скачай в дълбокото, какво толкова, щом си допадате и се харесвате. Само се сдържайте малко-нали знаеш какво не трябва да си вадиш там където си изкарваш хляба?

6.Приятелят ти-оффф, какво да кажем за него. Ако си преодоляла всички цветни, вълнуващи изкушения значи може би има причина да сте заедно все още.
Чувала съм че преди много години в Гърция, когато някой почине на погребението му само един въпрос е имало значение и той е бил "Did he have a passion ?".
Не е ли това същественото наистина? Имайте си своята страст, намерете я, потопете се в нея изцяло.


Тагове:   мъже,   канят,   дами,   наръчник,


Гласувай:
1



Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: onesecond
Категория: Лични дневници
Прочетен: 17214
Постинги: 2
Коментари: 2
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031